Gomax

Gomax

Gomax je brand kompanije Transfer Oil S.p.A., Italija za fleksibilna creva i fitinge u rashladnim i klimatizacionim sistemima.


Kompanija Transfer Oil S.p.A. je osnovana 1979. godine i danas predstavlja jednog od vodećih proizvođača termoplastičnih fleksibilnih creva za srednje, visoke i izuzetno visoke pritiske.

Gomax proizvodi su namenjeni da zamene čvrste bakarne cevi prilikom povezivanja potisnih i usisnih vodova, presostata, manometara, vodova za egalizaciju i povrat ulja.

Upotreba fleksibilnih creva u rashladnim i klimatizacionim sistemima ne pojednostavljuje rad prilikom montaže, već takodje eliminiše probleme koji su prouzrokovani vibracijama bakarnih cevi, smanjuje nivo buke i prenos vibracija čime se eliminiše rizik od pucanja cevi i isticanja rashladnog fluida.

Proizvodni program Gomax fleksibilnih creva obuhvata sledeće serije proizvoda:

  • QUADRA sistem-obuhvata termoplastična fleksibilna kapilarna creva DN2, DN4 i DN6, fitinge od mesinga i čelika i alate koji se koriste za montažu komponenti
  • ZERO sistem-obuhvata termoplastična i antivibraciona creva za klimatizaciju i rashladne sisteme
  • INFINITY sistem-obuhvata termoplastična fleksibilna creva i fitinge za varenje i rotalock fitinge

Kompanija Master Frigo Sales ima u svom prodajnom programu za promptnu isporuku sa lagera kapilarna creva QUADRA DN2, DN4 i DN6, fitinge i alate za montažu Gomax komponenti.

 

  Primer katalog 2

  Primer katalog 3

www.sajt.com