Upoznajte ICF – zamenu za EVRA

Ovladajte višim pritiscima i nižim temperaturama sa novim Danfoss elektromagnetnim ventilom ICF 20-2

Sa uvođenjem ICF 20-2, naslednika legendarnog EVRA(T) 10/15/20, Danfoss je konstruisao solenoidni ventil za budućnost, sa širim spektrom primene.

EVRA(T) elektromagnetni ventil je prepoznat u hlađenju po svojoj jednostavnoj konfiguraciji i mogućnosti servisiranja. Ali kako raste potražnja za održivim i efikasnim aplikacijama za hlađenje, raste i potreba za sigurnijim, zelenijim i svestranijim rešenjima. Zato predstavljamo ventil ICF 20-2, elektromagnetni ventil sledeće generacije koji zamenjuje EVRA(T) 10/15/20.

Uz velika poboljšanja , ICF 20-2 je dizajniran za lakšu instalaciju, nove performanse su otporne na curenje u mnogo širem opsegu pritisaka i temperatura i daju besprekornu skalabilnost kao deo ICF platforme.

ICF 20-2 nudi potpuno novi spektar mogućnosti.

Jedno od najvećih poboljšanja je zamena zastarelih prirubnica i zaptivki EVRA(T) 10/15/20 direktnim zavarivanjem ICF 20-2. Kovano kućište ICF 20-2 je lakše konfigurisati i servisirati, a istovremeno omogućava nepropusni rad pod višim pritiscima i nižim temperaturama.

U kombinaciji sa direktnim zavarivanjem otpornim na curenje, zaptivka ravnog gornjeg poklopca čini ICF 20-2 kompatibilnim sa većinom rashladnih sredstava, uključujući CO2, u aplikacijama do-60ºC i do 65 bara. Ovaj široki spektar funkcionalnosti čini zeleni prelaz lakšim i pomaže vam da ispunite sve strožije zahteve u industriji rashlade tako što bezbedno i pouzdano prihvata više rashladnih sredstava.

Dizajniran za potrebe današnjice i spreman za inovacije sutrašnjice.

Izgradnja održivih rešenja za hlađenje oslanja se na fleksibilnost i na tom frontu, ICF 20-2 daje rezultate. Kao deo ICF platforme, ICF 20-2 je projektovan za besprekornu integrisanost aplikacija. To znači da imate slobodu da prilagodite svojim specifičnim potrebama bez ugrožavanja upotrebljivosti ili performansi.

Kao zamena za EVRA(T) 10/15/20, ICF 20-2 je moderan elektromagnetni ventil koji će vam pomoći da ispunite zahteve za sigurnim i održivijim rešenjima.

Zamena

Karakteristike i prednosti

— Direktno zavarivanje zamenjuje zaptivke sa prirubnicama kako bi se sprečilo curenje, poboljšala bezbednost i promovisao ekološki rad

— Kovano kućište garantuje rad u širem spektru primena, uključujući CO2, do -60ºC i do 65 bara

— Pojednostavljen dizajn,  dva zavarivanja smanjuju složenost

— ICF platforma nudi skalabilnost u budućnosti u NH3, CO2, i zapaljivim aplikacijama

— 90% trenutno korišćenih EVRA(T) priključaka pokriveno je velikim brojem različitih tipova veza

— Čeono zavareni DIN, ASME i SOC, i spojevi za lemljenje za aplikacije CO2

https://masterfrigo.com/wp-content/uploads/2022/03/ICF_20-Brosura-I.pdf