Tecumseh

img_header_tecumeshlogo_tecumseh

L´unite Hermetique je Francuska kompanija za proizvodnju kompresora u vlasništvu grupacije TECUMSEH.

Tecumseh kompanija je poznata po donošenju novih i inovativnih proizvoda, kupci uvek mogu da se oslone na kvalitet i performanse proizvoda. Tecumseh je odgovorio na izazove u rashladnom i klima tržištu za više od sedam decenija, prednjači sa poboljšanim proizvoda i usluga. Kompanija je posvećena kontroli kvaliteta i ima najkvalitetnije ocene od glavnih proizvodjača rashladnih i klima uređaja.

Nastanak
Razvili su prvi „hermetički“ kompresor za potrošačke frižidere u 1937. godini. Kako je sam naziv Tecumseh postao sinonim za komercijalne rashladne uređaje, proširili su liniju proizvoda uključujući proizvodnju automobilskih klima kompresora u 1953.godini. Ugled kompanije je dodatno povećan 1959. kada su razvili prvi high-speed hermetički zatvoren kompresor za komercijalne aplikacije.

Fokus kompanije
Iako je njihov fokus na proizvodnju konstantan, Tecumseh je uložio značajna sredstva u istraživanje i razvoj inženjerskih laboratorija u Severnoj Americi, Evropi, Južnoj Americi i Indiji. Udružili su se sa univerzitetima širom sveta na projektima istraživanja i razvoja. Ovi projekti nisu samo odgovorni za inženjering proizvodnih rešenja, već i za očuvanje životne sredine.

Globalna proizvodnja
Proizvodi se mogu brzo dobiti iz proizvodnih postrojenja na četiri kontinenta.

Izvod iz prodajnog kataloga

Sajt proizvođača