Sajam Chillventa 2018

Kao lideri u oblasti komercijalnog i industrijskog hlađenja u Srbiji i regionu, firme Master Frigo Sales i Master Frigo Projekt koje posluju u okviru MASTER FRIGO grupe, posetile su sajam CHILLVENTA 2018 koji je održan od 15. do 18. oktobra.

CHILLVENTA je vodeći internacionalni sajam koji se održava svake druge godine u Nemačkoj u Nirnbergu. Cilj sajma je predstavljanje novih trendova u oblasti hlađenja/klimatizacije/toplotnih pumpi, kao i povezivanje eksperata iz ovih oblasti na jednom mestu.

Kompanija Master Frigo doo je tradicionalni posetilac sajma a ove godine, po prvi put nakon transformacije 01.02.2017.u dve odvojene firme :
Master Frigo Sales (veleprodaja i distribucija rashladne opreme) i Master Frigo Projekt (projektovanje, inženjering i montaža rashladne opreme).

Tom prilikom posetili smo štandove naših strateških partnera, koji su vodeći svetski proizvođači u oblasti rashladne tehnike: Danfoss, Bitzer, Güntner, Rivacold, Castel, Tecumseh, Dorin, Gomax, HTS (LU-VE), Seven Frigo, Dixell, ESK SCHULTZE, Refco, Bosch Automotive Service Solutions, MPM i dr.
Kompanija Master Frigo doo sa pomenutim proizvođačima ima saradnju dužu od dve decenije.