O nama

Fani kasyn online w Polsce mają od jakiegoś czasu niemałe kłopoty ze swoim hobby. Nowe przepisy nie tylko zabraniają, ale i kompletnie blokują dostęp do gier hazardowych w internecie. Działa już jednak kasyno online Dzieje się tak, ponieważ nowa ustawa o grach hazardowych nie lubi się z zagranicznymi organizatorami gier hazardowych online. Wprowadza ona bezwzględny zakaz gry w kasynach online bez licencji i zapowiada prowadzenie Rejestru blokowanych domen, a figurowanie w takowym nie wygląda dobrze z marketingowego punktu widzenia.

Preduzeće MASTER FRIGO postoji već dve decenije, i verujemo da su mnogi od vas već čuli za nas i imali prilike da se uvere u poslovnost i kvalitet usluga koje pružamo našim cenjenim kupcima.

U proteklih dvadeset godina uspeli smo da istrajnim radom svih zaposlenih i jasnom vizijom menadžmenta izborimo vodeće mesto u domenu rashladne freonske i amonijačne tehnike na tržištu Srbije i Crne Gore.

MASTER FRIGO, danas, predstavlja vodeću firmu u Srbiji u oblasti VELEPRODAJE rashladne freonske i amonijačne opreme. Pokrivamo kompletno tržište Srbije preko nasih distributivnih centara u Beogradu, Novom Sadu, Valjevu, Čacku, Uzicu, Kraljevu, Nisu, Vranju, itd.

Jedan od ciljeva našeg preduzeća, što se tiče pokrivenosti tržišta, je da svojim kvalitetom i poslovnošću zadovoljimo i susedna tržišta. Za sada uspešno pokrivamo tržišta Crne Gore sa distributivnim centrom u Podgorici, zatim tržište Republike Srpske sa distributivnim centrom u Banja Luci i tržište Makedonije, a od većeg broja naćih partnera imamo ekskluzivna prava za distribuciju njihovih proizvoda na pomenutim tržištima.

Našim kupcima možemo ponuditi najpovoljnije cene na tržištu i promptnu isporuku najvećeg dela rashladne opreme.

Trudimo se da upotpunimo svoj distributivni program i zadovoljimo potrebe potrosaca na domacem tržištu pa akcenat osim distribucije rashladne opreme stavljamo i na pružanje usluga projektovanja i izgradnje rashladnih instalacija. U proteklom periodu, naše preduzeće je projektovalo i izgradilo veliki broj rashladnih instalacija za potrebe velikih mlekara, pivara, sladara, prehrambene industrije itd.

Danas su naši stalni poslovni partneri eminentne srpske firme: A.D. IMLEK, PKB KORPORACIJA, FRIKOM, HEMOFARM, IMPAZ, PIVARA ČELAREVO, BIP, MALTINEX, PIK TAKOVO, YUHOR, HIGLO i mnogi drugi.

U vremenu koje je ispred nas preduzeće MASTER FRIGO će nastojati da zadovolji sve zahteve kupaca koji žele da dobiju kvalitetnu i pre svega pouzdanu rashladnu opremu čime će osigurati da se njihove poslovne aktivnosti mogu nesmetano odvijati.

U očekivanju da će te i Vi postati naš stalni poslovni partner,
Sa najboljim željama, Radoje Cvetić, direktor

”Master frigo” vam pruža:

  • najniže cene na tržistu
  • povoljne uslove plaćanja
  • profesionalno osoblje
  • brzu i ekspeditivnu uslugu
  • veliki lager
  • proveren kvalitet
  • servisiranje opreme
  • sposobnost da izađemo u susret posebnim zahtevima kupaca– sirok spektar proizvoda i usluga
  • dobru reputaciju u oblasti rashladne tehnike na domaćem i stranom tržištu