MASTER FRIGO FRUITS na sajmu ANUGA u Kelnu

Preduzeće Master Frigo d.o.o. Beograd po prvi put je učestvovalo na sajmu ANUGA 2011 u Kelnu, Nemačka. Predstavili smo se zajedno sa još 7 preduzeća iz Srbije u okviru štanda Privredne komore Srbije.

master_frigo_anuga_000_545

Četvoročlana ekipa preduzeća, na čelu sa direktorom i vlasnikom firme Radojem Cvetićem je u toku 5 sajamskih dana ostvarila kontakte sa preko 80 kompanija širom sveta, većinom iz Zapadne Evrope, Rusije i Turske. Ciljna grupa za saradnju i uspostavljanje kontakata su nam bile kompanije koje su proizvođači i prerađivači zamrznutog voća, proizvodnje džemova i sokova, ali i veletrgovci i trgovinski lanci koji u svom programu imaju zamrznuto voće, posebno maline.

Pored unapred dogovorenih sastanaka sa postojećim partnerima, ostvarili smo i veliki broj sastanaka na štandovima kompanija koje smo videli kao buduće potencijalne partnere.

Budući plan aktivnosti pojavljivanja na međunarodnim sajmovima je sajam hrane u Parizu SIAL 2012, kao i sajam Private Label Market u Amsetrdamu u Maju 2012. godine, a sve u cilju jačanja postojećih kontakakta, razvoja i uspostavljanja novih kontakata, predstavljanja preduzeća i promocije proizvoda, proširenja poslovanja i jačanja konkurentnosti na tržištu.