Fic

logo_fic

Laktofriz aparati – FIC

Preduzece MASTER FRIGO se opredelilo da znacajan deo svojih kapaciteta usmeri ka ostvarivanju svih zahteva koji se odnose na potrebe mlekarske industrije, pa samim tim i na njen znacajan segment – program laktofriz aparata za brzo hladenje mleka nakon muze.

Preduzece MASTER FRIGO ima uspesnu saradnju sa vodecim italijanskim proizvodjacem FIC u programu standardnih laktofriz aparata od 200, 300, 550 i 1000 Lit. Pored ovog standardnog programa, u mogucnosti smo da zadovoljimo i ostale specificne zahteve kupaca (npr. za vecim zapreminama laktofriz aparata-1600 Lit. i sl.), kao i za velikim laktofriz aparatima (2 500 Lit, 5 000 Lit., i sl.) sa automatskim sistemom pranja. Svi navedeni laktofrizi se izraduju u skladu sa standardom ISO 5708, koji definise zahteve u pogledu opreme za prehrambenu i mlekarsku industriju.

Navedeni laktofriz aparati se odlikuju jednostavnom konstrukcijom i pouzdanim rashladnim sistemom. Izraduju se u monofaznoj i trofaznoj varijanti kompresora zavisno od kapaciteta laktofriza a izolovani su poliuretanom. Uredaji na poklopcu imaju mikroprocesorski kontroler FIPO na kome se ocitava temperatura mleka koje se hladi, a takode pomocu ovog kontrolera vrsi se automatska regulacija rada uredaja (ukljucivanje/iskljucivanje kompresora, rad mesalica, itd.). Pored kontrolera, sa gornje strane poklopca je pricvrscen zupcasti monofazni motor-reduktor.

Za sve laktofriz aparate FIC, preduzece MASTER FRIGO obezbeduje kupce sa svim neophodnim rezervnim delovima (digitalni kontroler, reduktori, sarke, kompresori, itd.) i servisom u garantnom i vangarantnom roku.